توانایی خود را افزایش دهیم

فرهنگ و هنر
توانایی خود را افزایش دهیم

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

• لطفا مطالب سایت را به صورت منظم پیگیری کنید
• ارائه پیشنهادات و نظرات شما باعث بهبود کیفیت ارائه مطالب خواهد شد

بعضی از مطالب آموزشی سایت توسط اینجانب نوشته نشده و صرفا جهت مطالعه دوستان از منابع دیگری جمع آوری شده است
چنانچه در مطالب موضوعی ملاحظه شد که از نظر علمی ، اعتقادی ، سیاسی ، مذهبی و ... دارای مشکل بود حتما در قسمت نظرات ذکر بفرمایید تا اصلاح گردد.
با تشکر
موفق باشید

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
دوشنبه, ۲۵ فروردين ۱۳۹۳، ۱۲:۱۸ ب.ظ

درس ششم- ۱۵ اپلیکیشن اندرویدی که باید داشته باشیم

به بازار رفته اید و تلفن هوشمند اندرویدی تان را خریده اید، چند روزی است که با آن سرگرم هستید و با راهنمایی های دوستان و پیگیری دروس قبلی تا حدی کار با آن را آموخته اید. اکنون زمانی است که احساس می کنید موبایل تان چیزی کم دارد و از پس همه کارهای تان بر نمی آید. پس وقت آن رسیده که به دنبال ابزارهای بیشتری برای استفاده بهتر از تلفن اندرویدی تان باشید. بگذارید کمی کار شما را راحت تر کنیم. در ادامه، یک فهرست ۱۵تایی از برنامه هایی که باید روی هر موبایل اندرویدی نصب باشد را برای تان می آوریم. با نصب این اپلیکیشن ها، علاوه بر افزایش امکانات ابزار تان، با دید بازتری می توانید در میان اپلیکیشن ها به دنبال ابزار مورد نظر خود بگردید.

۱- WhatsApp: این اپلیکیشن یک مسنجر عمومی برای تمامی سیستم عامل های موبایل از قبیل اندروید، بلک بری، ویندوز فون، آی او اس و سیمبیان است. با استفاده از واتس اپ می توانید بر روی بستر اینترنت موبایل، به چت فردی یا گروهی با دوستان تان یا ارسال موقعیت جغرافیایی تان از طریق GPS به آنها اقدام کنید. همچنین بسته به سرعت اینترنت موبایل تان، می توانید عکس و ویدیو نیز ارسال کنید. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۲- آنتی ویروس Lookout: امنیت یکی از مهمترین قسمت های هر وسیله شخصی الکترونیکی از قبیل موبایل، تبلت و کامپیوتر است. مقوله ای که هیچ گاه نمی توان گفت میزان توجه به آن کافی است و اکنون ابزارهای مورد استفاده من و شما امن هستند. بر خلاف دیدگاه برخی کاربران، اندروید هم مانند هر سیستم عامل دیگری ویروس های ویژه خود را دارد. با استفاده از اپلیکیشن لوک اوت، تمامی برنامه های موبایل شما قبل از دانلود کنترل می شوند و همچنین این امکان را دارید که موبایل تان را به طور کامل اسکن کرده و به دنبال ویروس ها و بدافزارها بگردید. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۳- مرورگر اینترنتی Dolphin Browser: شاید برای بسیاری از شما مرورگر پیش فرض اندروید که بر روی همه ابزارهای مجهز به این سیستم عامل یافت می شود، گزینه مناسب و راضی کننده ای باشد. اما بد نیست بدانید که مرورگرهای فراوانی هستند که امکانات بسیار جذابی را در اختیارتان می گذارند.

مرورگر دلفین یکی از آنها است که به شما امکان تعریف جسچر (حرکات خاص برای انجام برخی کارها) را می دهد و البته با گوگل بوکمارک تان هم سینک می شود. علاوه بر این تعداد زیادی پلاگین و افزونه برای آن نوشته شده که به فراخور نیازتان امکانات جذابی را بر روی مرورگر موبایل عرضه می کنند.

یکی دیگر از امکانات مهم آن که شاید تنها دلیل کافی برای دانلودش باشد، امکان باز کردن تب های متعدد برای استفاده از سایت های مختلف است. چیزی که هنوز در مرورگر پیش فرض اندروید جای خالی آن احساس می شود. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۴- مرورگر اینترنتی Chrome: با این مرورگر سرعت و سادگی کروم گوگل را به موبایل و تبلت تان خواهید آورد. سرعت جستجوی آن و همچنین سرعت باز کردن صفحات کاملا چشمگیر است. همچنین می توانید با اکانت جیمیل تان در این مرورگر لاگین کرده و به شخصی سازی آن بپردازید. علاوه بر اینها، امکان سینک و همسان سازی آن با مرورگر کروم کامپیوترتان را هم خواهید داشت. جابجایی میان تب ها با حرکات خاص یا Gesture، امکان زوم و اسکرول عمودی و افقی، و پشتیبانی نسبتا کامل از HTML5 را می توان برخی دیگر از امکانات این اپلیکیشن دانست. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۵- Skype: این اپلیکیشن یکی از گسترده ترین و مشهورترین ابزارهای رایگان ارتباطی است. اسکایپ از دوربین جلو و عقب اسمارت فون شما بهره برده و می تواند امکان برقراری تماس های ویدیویی یا صوتی رایگان را بر بستر وای فای یا 3G تلفن شما فراهم آورد. اگر چه نمی توان اسکایپ را بهترین اپلیکیشن ارتباطی اندروید بر شمرد، اما این برنامه یکی از ابزارهایی است که می تواند به دلیل کاربران فراوان، همچنان گسترش یافته و راهی آسان، سریع و تقریبا رایگان برای چت صوتی و تصویری در اختیار کاربرانش بگذارد. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۶- مدیریت رمزهای عبور با Dashlane:
هنگامی که صحبت از مدیریت و ذخیره امن رمزهای عبور به میان می آید، به گمانم بسیاری از شما برنامه Lastpass را به یاد می آورید. اما متاسفانه این برنامه قدرتمند برای سیستم عامل های موبایل از جمله اندروید، به صورت رایگان ارائه نشده و نیازمند پرداخت سالیانه ۱۲ دلار است. ولی نگران نباشید، اپلیکیشن Dashlane یکی از ابزارهای قدرتمند و رایگان مدیریت رمز عبور است که می تواند این جای خالی را پر کند. با این سرویس شما رمزهای عبورتان را در فضای ابری ذخیره کرده و از هر جایی به آنها دسترسی دارید. البته استفاده یکپارچه از Dashlane مستلزم این است که شما با اپلیکیشن Lastpass روی کامپیوترتان هم خداحافظی کرده و رمزهای عبورتان را در کوله باری ریخته، به Dashlane کوچ کنید. (دانلود از وب‌سایت اپلیکیشن)

۷- برنامه مدیریت کارهای روزانه Any.DO: اپلیکیشن های مدیریت کار روزانه یا تسک منیجر فراوانی را می توان یافت که امکان ساخت لیست های To-Do را بر روی موبایل اندرویدی برای تان فراهم می آورند. اما Any.DO یکی از بهترین نمونه های چنین برنامه هایی است. در این اپلیکیشن ورود اطلاعات بسیار ساده است و هر چیزی را پس از خطور به ذهن تان سریعا می توانید در آن ثبت کنید. برای جابجایی کارها و تسک ها می توانید با درگ-اند-دراپ (Drag & Drop) به راحتی آنها را به پوشه های متفاوت و یا روزهای مختلف بکشید. با این کار به راحتی می توانید از درون لیست تو-دو امروز، کاری را برای انجام در هفته آینده یادداشت کرده و سپس آن را به تاریخ مورد نظر بکشانید. از همه جالب تر، امکان دسترسی به لیست تسک ها از طریق دیگر پلتفرم ها است. شما افزونه کروم، وب اپلیکیشن و همچنین اپلیکیشن آی او اس این برنامه را هم به صورت رایگان در اختیار دارید. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۸- اپلیکیشن پخش فایل های صوتی و تصویری VLC: اگر با فایل های صوتی و تصویری زیادی سر و کار داشته باشید، حتما تا کنون نام VLC Media Player به گوش تان خورده و شاید بر روی کامپیوترتان از همین اپلیکیشن برای پخش هرگونه فایل صوتی و تصویری استفاده می کنید. خبر خوب اینکه نسخه ویژه اندروید این برنامه کاربردی نیز اکنون برای اندروید عرضه شده است.

از این پس لازم نیست که به امکانات و فرمت های مورد حمایت برنامه پیش فرض صوتی و تصویری اندروید بسنده کرده و خودتان را محدود کنید. البته این اپلیکیشن هنوز با تمام نسخه های اندروید و اسمارت فون های مختلف سازگار نشده و تنها بر روی برخی از آنها قابلیت نصب و اجرا را دارد. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۹- سرویس کلود Dropbox: احتمالا جاهای مختلفی این شعار را شنیده اید که فضای ابری یا کلود، آینده تکنولوژی کامپیوتر است. اما دراپ باکس علی رغم سن کم خود، توانسته ثابت کند که کلود برای امروز و اکنون شماست و استفاده از آن را برایتان امکان پذیر نموده است.

دراپ باکس به طور ساده یک پوشه آنلاین شخصی است که شما می توانید از کامپیوترها و ابزارهای مختلفی برای دسترسی به محتویات آن استفاده کنید. به جای اینکه فایل های حجیم را برای خودتان ایمیل کنید تا در خانه یا جای دیگری به جز محل کار هم به آنها دسترسی داشته باشید، تنها کافی است آنها را درون حساب دراپ باکس تان آپلود کنید. با اپلیکیشن دراپ باکس ویژه سیستم عامل های مختلف دسکتاپ و موبایل، شما از هر مکانی و با هر ابزاری به اطلاعات لازم دسترسی خواهید داشت. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۱۰- Pocket: احتمالا برای شما هم پیش آمده که روی لپ تاپ یا کامپیوترتان سایت یا مطلبی را می یابید که وقت کافی برای خواندنش را ندارید، اما ذخیره آن در قسمت بوکمارک هم دردی را دوا نمی کند چون آن را فقط روی همان دستگاه در اختیار خواهید داشت. حال آنکه شما در اتوبوس، مترو یا میهمانی و منزل وقت های اضافه ای دارید که برای خواندن مقالات و مطالب عقب افتاده حسابی به دادتان می رسند. یک راه حل، سینک کردن بوکمارک با تبلت یا اسمارت فون تان است. این شیوه نسبتا خوب است، اما چرا نسخه ای از مطلب مورد نظر را به صورت آفلاین روی ابزار موبایل تان به همراه نداشته باشید؟

اپلیکیشن پاکت به شما کمک می کند که در هر مرورگری که مطلب جالبی یافتید، تنها با یک کلیک آن را به لیست انتظار اضافه کنید. حتی با کپی کردن لینک و باز کردن اپلیکیشن پاکت روی لپ تاپ یا موبایل تان هم می توانید مطالب را به آن اضافه کنید. حال کافی است هنگام اتصال به اینترنت اپلیکیشن پاکت را باز کنید تا خود را با مطالب اضافه شده توسط دستگاه های مختلف تان تطبیق دهد. اکنون نسخه ای آفلاین و بدون نیاز به اینترنت در اختیار دارید که می تواند هنگام دور ماندن از اینترنت، همراه خوبی برای تان باشد. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۱۱- Google Drive: این هم یکی دیگر از سرویس های ابری مشهور است که در کنار دراپ باکس توانسته جایگاه مناسبی را برای خود دست و پا کند. بزرگترین مزیت سرویس ابری گوگل با نام گوگل درایو، هماهنگی آن با دیگر سرویس های این شرکت است. این اپلیکیشن برای مثال امکان ارسال فایل های حجیم با جیمیل یا ذخیره راحت فایل ها و از همه مهمتر به همراه داشتن تمام قابلیت های گوگل داکس را برای شما به ارمغان می آورد. یعنی شما می توانید به راحتی فایل های ورد را درون آن ذخیره و به صورت آنلاین ویرایش کنید یا با اکسل صفحه گسترده ساخته و آن را به صورت اشتراکی با دیگر دوستان کامل کنید و... . (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۱۲- ES File Explorer File Manager: یکی از ابزارهای ضروری هر موبایل و تبلت اندرویدی، برنامه مدیریت فایل ها و اپلیکیشن ها است. معمولا برخی نسخه های اندروید یا برخی مدل های تولیدی کارخانه های مختلف به راحتی امکان دسترسی شما به فایل ها و پوشه های درون دستگاه را فراهم نمی آورند و برای این کار باید حتما ابزار موبایل خود را به کامپیوتر وصل کنید. اما با اپلیکیشن های مدیریت فایل همچون ES File Explorer File Manager شما می توانید همانند My Computer لپ تاپ تان به جستجوی درون فایل های تلفن هوشمند خود بپردازید. این برنامه همچنین امکان مدیریت اپلیکیشن ها را هم در اختیارتان می گذارد و شما را قادر می سازد که برنامه ها را پاک یا نصب کنید و یا اینکه اطلاعات شخصی و کش آنها را حذف نمایید.

از دیگر قابلیت های این اپلیکیشن می توان به امکان اتصال به سرویس های کلود مختلف و بازی کردن نقش کلاینت برای آنها، تسک کیلر و همچنین ابزاری برای اف تی پی نام برد. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۱۳- GNotes: یکی از کاربردهای تلفن های همراه این است که نیاز ما را به دفترچه یادداشت و خودکار و وسایل اینچنینی کم می کنند و کاربران اغلب نوشته های فوری و لیست کارهای شان را در موبایل خود ثبت می نمایند. در یک اسمارت فون اندرویدی شاید حضور اپلیکیشنی که با یک کلیک بتوانید آنچه در ذهن دارید را یادداشت کنید نعمت بزرگی باشد. تصور کنید که حتی نیازی به استفاده از صفحه کلید هم نباشد و برنامه آنچه را با نوک انگشت روی صفحه می نویسید به صورت فایل یا عکس ذخیره کند.

جی نوت یکی از ساده ترین برنامه های یادداشت برداری برای اندروید است که از مزیت بسیار بزرگ سینک و همسان سازی با اکانت جیمیل کاربر نیز بهره می برد. یعنی شما می توانید یک نسخه پشتیبانی هم از تمام یادداشت های تان در جیمیل داشته باشید. خوبی این همسان سازی این است که بر روی ابزارهای موبایل مختلف همچون اسمارت فون و تبلت، شما نسخه یکسانی از یادداشت های خود را در اختیار دارید. از دیگر مزایای این اپلیکیشن امکان عکس گرفتن از موضوع مورد نظر و نوشتن یادداشت مرتبط با آن است.

جی نوت همچنین دارای ویجت جالبی است که با نصب آن و قرار دادنش روی صفحه اصلی موبایل، تنها با یک کلیک به صفحه درج یادداشت دسترسی خواهید داشت. در این صفحه می توانید از صفحه کلید مجازی موبایل استفاده کرده یا اینکه از طریق صفحه لمسی متن مورد نظرتان را بنویسید. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۱۴- Airdroid: حتما برای شما هم پیش آمده که بخواهید پیامکی ارسال کنید یا اپلیکیشنی را روی موبایل تان نصب یا حذف نمایید، اما تلفن هوشمندتان دم دست نیست و حوصله رفتن تا اتومبیل یا اتاق طبقه بالا را ندارید. ایر دروید اپلیکیشن رایگانی است که به شما اجازه دسترسی بی سیم به اسمارت فون اندرویدی از درون مرورگر کامپیوتر یا لپ تاپ را می دهد. با این برنامه می توانید فایل های مورد نیاز را میان کامپیوتر و تلفن اندرویدی رد و بدل کنید، به جستجوی فایل روی حافظه تلفن گشته یا آن را پاک کنید، پیامک ارسال کرده یا پیامک های دریافتی را ببینید، و اپلیکیشن های تان را مدیریت کنید. این اپلیکیشن همچنین دسترسی کامل شما به شماره تماس ها، انتخاب زنگ تلفن، عکس ها، موسیقی ها و ویدیوها را فراهم می آورد. (دانلود از گوگل پلی- دانلود از بازار)

۱۵- ویجت های ایرانسل و همراه اول: برای دارندگان سیم کارت های اعتباری یکی از سخت ترین کارها حفظ دستورات مورد نیاز برای مشاهده اعتبار، شارژ اعتبار، استفاده از خدمات ویژه اپراتور و... است. اما برخی ویجت های موجود، این کار را حداقل برای سیم کارت های ایرانسل و همراه اول آسان کرده اند. این ویجت ها با امکانات متفاوتی عرضه شده اند که می توان به مشاهده موجودی، وارد کردن کد شارژ مجدد، وارد کردن کدهای مربوط به خدمات ویژه از قبیل تخفیف های ویژه پیامکی یا طرح های اینترنتی و در برخی نمونه ها حتی خرید مستقیم شارژ مورد نیاز اشاره کرد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۱/۲۵

نظرات  (۲)

۲۵ فروردين ۹۳ ، ۱۴:۴۸ سیدقاسم شاداب
سلام
عالی بود سپاس....
باسلام و عرض ادب. ممنون از مطالب ارایه شده . شهبازی

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی